Natisni

La Perla, Kramar Dušanka s.p.

la perla 1

Za vsakim uspešnim podjetnikom vedno stoji dober in izkušen računovodja, ki poskrbi za ažurno vodenje poslovnih knjig, spremlja in sledi zakonodajo ter računovodske predpise. Prav tako svetuje na vseh področjih od financ do davkov in vam tako prihrani denar. Izkušen računovodja veliko vlaga v izobraževanje in se venomer izpopolnjuje na svojem področju s ciljem optimalno ustreči stranki.

Ste pravkar odprli dejavnost kot samostojni podjetnik ali ustanovili društvo?
Dejavnost že opravljate, vendar ste do sedaj skrbeli za vodenje administrativnih poslov in poslovnih knjig sami?
Ste ugotovili, da ne zmorete vsega in iščete zaupanja vrednega partnerja, ki bo poskrbel za ažurno vodenje vaših poslovnih knjig in ostale administrativne posle?
Smo majhen, a kvaliteten računovodski servis, ki vam nudi individualen pristop. Vzamemo si čas za vaša vprašanja in vam svetujemo. Prilagajamo se strankam in sledimo njenim potrebam in željam.
Opravljamo računovodske in administrativne storitve za samostojne podjetnike, društva in družbe z omejeno odgovornostjo (d.o.o.). Za vas opravimo tudi tajniško-administrativne posle v vašem podjetju. Po dogovoru lahko pridemo po dokumentacijo v vaše podjetje. Možen je tudi dogovor za opravljanje vseh storitev ali samo za določeno področje.

Za opravljanje dejavnosti imamo kvalitetno programsko in računalniško opremo, ter vse skozi sledimo zakonodaji in računovodskim predpisom.
Cene storitev so individualne, in so zelo konkurenčne v primerjavi z drugimi računovodskimi servisi.

Za vas opravljamo:

Kontakt:
Naslov: Gosposvetska cesta 49, 2000 Maribor
Telefon: 02/252-36-07, 040/644-295
Spletna stran: http://www.racunovodkinja.com
E-mail:

(0 Votes)