Oaza, Lana Mihele s.p.

oaza 1

Potrebujete kakovostno storitev, kar se tiče vašega zdravja in počutja?

Vabljeni na Dolenjsko cesto 373 na Lavrici v bližini Ljubljane (2.5 km od AC izvoza LJ-jug), kjer boste v prijetnem vzdušju deležni različnih vrst masaž in tretmajev za izboljšanje vašega zdravja in počutja, ali pa zgolj za fizično in duševno sprostitev.

Moj cilj je, da stranka odide nasmejana, zadovoljna in polna energije, zato pristopam k svojemu delu čimbolj celostno (kar zdravje pravzaprav tudi je). Poleg same masaže in tretmajev stranki svetujem, kaj lahko tudi sam-a spremeni za izboljšanje svoje situacije (če to seveda želi).
Že izkušnja same masaže je veliko več, kot so mnogi navajeni.

Storitve koristijo vsem, ki opravljate pisarniška ali monotona opravila, športnikom, glasbenikom, tistim, ki se soočate z zdravstvenimi tegobami oziroma nevšečnostmi ali pa vam, ki želite stopiti korak naprej v svojem osebnostnem razvoju ali pa zgolj doseči globoko notranjo sprostitev.

Kontakt:
Naslov: Dolenjska cesta 373, 1291 Škofljica
Telefon: 031/533-277
Spletna stran: http://www.oaza-sonca.com
E-mail:

(0 Votes)

Ponudniki: Zdravje in lepota

 • Forma Vita d.o.o.

  Forma Vita d.o.o.

  Informacije
  Forma vita, lepotni salon s konceptom vas razvaja s široko ponudbo storitev s področja lepote, sprostitve in zdravja. Poleg najboljših masaž celega sveta, terapevtskih masaž hrbta, anticulitnih...
 • Oaza, Lana Mihele s.p.

  Oaza, Lana Mihele s.p.

  Informacije
  Potrebujete kakovostno storitev, kar se tiče vašega zdravja in počutja?Vabljeni na Dolenjsko cesto 373 na Lavrici v bližini Ljubljane (2.5 km od AC izvoza LJ-jug), kjer boste v prijetnem vzdušju...